Passpiegel Dolly in naturel eiken
Passpiegel Dolly in naturel eiken
Passpiegel met opbergruimte

Passpiegel HalspiegelH

DOLLY

Passpiegel Dolly van RHOOTZ siert niet alleen je slaapkamer of hal, maar hij bergt ook nog heel wat kleine spullen voor je op.

Dolly is strak vormgegeven en heeft een plateautje waarmee je ook de spiegeldeur kan openen.  Achter de deur bevindt zich een opbergruimte met 4 verstelbare schapjes. De spiegel heeft geen rug, hierdoor blijf je de kleur van je muur zien.

Je hangt de spiegel gemakkelijk op door eerst een bevestigingsregel tegen de muur te schroeven. Hier hang je de spiegel aan op. Aan de onderzijde borg je hem met een schroef aan je muur.

 

 

Afmeting

De spiegel heeft een hoogte van 120 cm en een breedte van 30 cm. Ondanks zijn slanke vormgeving zul je er helemaal oppassen.

 

 

 

Materiaal

De spiegel is bevestigd aan een mdf plaat (massief eiken werkt te veel). Alle overige onderdelen zijn van massief eiken. .

 

Passpiegel

Dolly is tijdelijk niet meer te bestellen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt een mail als je hem weer kan bestellen. 

Kleuren

Alle meubels van RHOOTZ worden afgewerkt met hardwaxolie en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Hardwax is bij slijtage zeer makkelijk te onderhouden of bij te werken.
Nero heeft zijn diep zwarte kleur gekregen door waterbeits en is daarna afgewerkt met matte lak. Met Nero krijg je zwart eiken nachtkastjes, met een modern, industrieel uiterlijk.

Te verkrijgen kleuren:

Cacao

White Oak

Naturel Oak

Nero

Dolly matcht mooi bij de (BIG) Sesam nachtkastjes

Zwevend nachtkastje BIG Sesam 41 cm Nero
Laat het me weten als je vragen hebt