Hoe te bestellen, inschrijven nieuwsbrief, contact?

Onder de naam RHOOTZ ontwerp en maak ik meubels en lever rechtstreeks aan de consument. Hierdoor zijn handgemaakte meubels uit Nederland betaalbaar voor consumenten die tijdloos, duurzaam en massief houten meubels waarderen. 

Wil je een meubelstuk bestellen, neem dan via onderstaand formulier contact met mij op. Ik zend je dan een formulier waarop je jouw gegevens kan noteren. Nadat ik het formulier heb ontvangen stuur ik je een bestelbevestiging en zal ik de meubels met de grootste zorg maken. Als ze gereed zijn mail ik de factuur en een betaalverzoek. Na betaling zal ik de meubels via Post.nl naar elke gewenste bestemming in Europa versturen. 

Mijn kapstokhaken kun je online bestellen en betalen en worden binnen 4 dagen verstuurd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief of heb je een vraag? Gebruik het contactformulier en vink je keuze aan, ik help je graag.

 

Contact

Vink uw keuze aan

15 + 1 =

Laat het me weten als je vragen hebt