BIG Sesam zwevend nachtkastje

Sesam het zwevend nachtkastje is heel geliefd. Nu is er ook zijn kleine broer Little Sesam en zijn grote broer BIG Sesam. Het zijn duidelijk broers van elkaar: stoer, massief en handig. Allen → zwevend   voorzien van een uitschuifbaar blad en een geheime lade.   

Het horizontale blok kun je uitschuiven, heel handig als je een bed met een verstelbare hoofdsteun hebt of als je liggend tegen je hoofdsteun tv kijkt of een boek leest. Normaal staat je nachtkastje dan te ver achter je om gemakkelijk je drinken, telefoon of je boek weg te leggen. Met het uitschuiven van het blad van BIG Sesam komt het nachtkastje verder naar voren, dit maakt het handiger om je spullen weg te leggen. In uitgeschoven toestand komt de lade in zicht, hier kun je kleine spullen opbergen. Wie zal ze hier vinden?

BIG Sesam heeft een extra schap, handig om je boeken op weg te leggen. Met BIG Sesam krijgt je slaapkamer een mooie hotellook.

 

 

Opties

BIG Sesam is ook te breiden met opladers voor je telefoon. Je kan kiezen voor een onzichtbare wireless oplader of voor USB-stopcontacten. 

 

 

Materiaal

Uiteraard is ook BIG Sesam gemaakt van 100% eikenhout. Om het gewicht van het schap en boeken te kunnen dragen is de constructie verzwaard. Om de lade gemakkelijk te openen is gebruikt gemaakt van metalen ladegeleiders. 

 

Afmeting

Hoogte:  32 cm. De ophanghoogte van het kastje bepaal je zelf. Je schroeft hiervoor eenvoudig de bijgeleverde → bevestigingsregel tegen de muur en hangt je kastje hier aan op.

Breedte:  de keuze uit 41 of 51 cm. Liever een andere breedtemaat, neem dan contact met mij op en we bekijken of je wensen mogelijk zijn.

Diepte:   43 cm in gesloten toestand.  71 cm als je hem helemaal uitschuift.

BIG Sesam vanaf € 569,–

GRATIS LEVERING

BIG Sesam 41 cm breed  in de kleuren white, naturel en cacao € 569,–  BIG Sesam 41 cm in de kleur nero € 599,–

BIG Sesam 51 cm breed  in de kleuren white, naturel en cacao € 599,–  BIG Sesam 51 cm in de kleur nero € 629,–

Bij de aankoop van 2 BIG Sesam nachtkastjes 5% korting (ook op onderstaande opties)

 

Sesam heeft nu 2 extra opties voor je telefoon. Draadloos opladen of opladen met je usb-kabel. Je kan natuurlijk ook voor beide kiezen. Zo maak je er een smart nachtkastje van.

Is je telefoon er geschikt voor dan kun je kiezen voor de onzichtbaar ingebouwde wireless 10W QI-oplader. Een wireless oplader laadt niet zo snel als met kabel maar is wel heel handig. Schuif je telefoon op de juiste plaats en hij begint te laden.

Wireles QI-oplader € 45,–

Wil je ook je tablet of andere appatuur opladen? Kies dan voor de 2 ingebouwde USB-opladers. 

2 Usb stopcontacten € 29,–

Alle meubels van RHOOTZ worden afgewerkt met hardwaxolie en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hardwax beschermt tegen vocht zoals bv. waterkringen van glazen, de meubels zijn met een vochtige doek af te nemen. Hardwax is bij slijtage zeer makkelijk te onderhouden of bij te werken. 

Nero heeft zijn diep zwarte kleur gekregen door waterbeits en is daarna afgewerkt met 2 lagen matte lak. Met Nero krijg je zwart eiken nachtkastjes, met een modern, industrieel uiterlijk.

Te verkrijgen kleuren:

Cacao

White Oak

Naturel Oak

Nero

Levertijd

Alle meubels van RHOOTZ worden op bestelling gemaakt en er wordt naar gestreefd om deze binnen 5 weken te leveren. 

Alle meubels worden gratis bezorgd via Post.nl

Geen lezer en geen extra schap voor je boeken nodig? Kies dan voor  >> Sesam 

Weinig ruimte langs je bed? Kies dan voor >> Little Sesam

 

Hi Wil,

Nachtkastjes zijn binnen en ze zijn prachtig 😍 wauw wat heb je dat mooi gemaakt zeg. Wij zijn er super blij mee :-). Alles zit er ook netjes bij, wij zijn zeer te spreken. Ik heb je al aan mijn schoonouders gepromoot 😉 zij willen eerst bij ons kijken of het ook wat voor hen is! 

En super bedankt voor de leuke lieve kaart die erbij zat. Wij zijn heel erg blij dat we met je in zee zijn gegaan 🙂

N.

Vijfhuizen

Dag Wil,

De kastjes hangen! Ik vind ze ontzettend mooi geworden en ben er heel erg blij mee.

Bedankt voor jouw attente instructies en ‘nazorg’.

 

Mira

Leo heeft ze gehangen, we zijn er helemaal blij mee, TOP gemaakt 👌

 

Groet,

Carla

Kijk Wil, hij hangt. Dank je wel, ziet er top uit.

Ben

Lieve Wil,

Wat een mooie kwaliteitsvolle nachtkastjes!

We zijn super tevreden!

Groetjes 

 

Kim

Belgie