Garantie

Hout is een natuurproduct. Iedere boom heeft zijn eigen karakter en tekening. Hierdoor kan de tekening (de nerven) van jouw meubel afwijken ten opzichte van het meubel op de website. Dit is het bewijs dat je een uniek meubel hebt en maakt massief houten meubels ook zo mooi.

Hout reageert op de vochtigheid in huis. Als meubelmaker hou je rekening met het “werken” van massief hout. Toch kan het zijn dat er kleine droog of haarscheuren te voorschijn komen die soms weer verdwijnen als de luchtvochtigheid in huis weer hoger ligt. 

De meubels kun je afnemen met een vochtige doek. Gebruik bij vazen op drinkglazen wel een onderzetter, zo ben je er zeker van dat er geen kringen opkomen. 

Als laatste, hout verkleurt na verloop van tijd. De oliën die ik gebruik proberen dit zoveel als mogelijk te voorkomen, maar door de jaren heen verkleurt je meubel langzaam. Meestal valt je dit niet op maar staat er bv. een vaas jarenlang op dezelfde plaats dan kan zich dit aftekenen in hout.

Ik vraag je begrip dat bovenstaande unieke eigenschappen van massief hout geen reden zijn voor garantie.  Ontstaat er iets in jouw meubel waar je toch niet tevreden over bent neem dan contact met mij op. Ik ben ervan overtuigd dat we dan samen tot een redelijke oplossing komen. 

 

Laat het me weten als je vragen hebt