Over RHOOTZ

My Story

Slaapkamer meubels met subtiele details. Meubels die niet alleen mooi zijn maar ook functioneel. Meubels die je dagelijks gebruikt en waar je dagelijks plezier van hebt. Meubels die tijdloos zijn en je een leven lang wil houden. Dit versta ik onder duurzame meubels. Of zoals ik het bij RHOOTZ noem “thoughtful bedroom furniture”. En deze meubels maak ik graag voor jou.

Mijn loopbaan is misschien bijzonder. De eerste 5 jaar van mijn loopbaan heb ik gewerkt als ambachtelijk meubelmaker. Daarna gestart bij Leolux, een grote fabrikant van moderne zitmeubels. 16 jaar heb ik hier met veel plezier gewerkt als productontwikkelaar en als teamleider van productieafdelingen. In 2006 heb ik een carriereswitch gemaakt naar het onderwijs. Gestart als docent in het speciaal onderwijs en na 3 jaar de overstap gemaakt naar de functie van teamleider in het middelbaar beroepsonderwijs.

In 2019 heb ik besloten om weer op zoek te gaan naar de geur van hout, om weer meubels te ontwikkelen en om weer met mijn handen te gaan werken. Ik heb besloten mijn droom, het hebben van een eigen bedrijf, achterna te gaan. Kleinschalig, ambachtelijk, puur. 

Terug naar mijn RHOOTZ, Back to Wood.

 

Laat het me weten als je vragen hebt