hangend nachtkastje

Little Sesam hangend nachtkastje

Little Sesam is een → zwevend  of ook wel genoemd ‘hangend nachtkastje’ en de kleine broer van Sesam en Big Sesam. Ook Little Sesam lijkt op een blok massief hout en heeft een geheime lade.

Het horizontale blok kun je uitschuiven, heel handig als je een bed hebt met een verstelbare hoofdsteun of als je liggend tegen je hoofdsteun tv kijkt of een boek leest. Normaal staat je nachtkastje dan te ver achter je om gemakkelijk je drinken, telefoon of je boek neer te leggen. Met het uitschuiven van het blad van Little Sesam komt het nachtkastje 20 cm verder naar voren, dit maakt het handiger om je spullen weg te leggen. In uitgeschoven toestand kun je kleine spullen opbergen. Wie zal ze hier vinden?

Materiaal

Uiteraard is ook Little Sesam gemaakt van 100% eikenhout. Om de lade gemakkelijk te openen is gebruikt gemaakt van metalen ladegeleiders. Je kan Little Sesam uitbreiden met een zwevend schap, handig om je boeken weg te leggen.

 

Afmeting

Hoogte:  10,5 cm. De ophanghoogte van het kastje bepaal je zelf. Je schroeft hiervoor eenvoudig de bijgeleverde → bevestigingsregel tegen de muur en hangt je kastje hier aan op.

Breedte: 41 cm

Diepte:   34 cm in gesloten toestand.  53 cm in geopende toestand.

Little Sesam vanaf € 309,–

 

Little Sesam in de kleuren white, naturel en cacao € 309,– 

Little Sesam in de kleur nero € 339,–  

Extra optie: zwevend schap € 79,–

GRATIS LEVERING

Bij de aankoop van 2 Sesam nachtkastjes 5% korting

Alle meubels van RHOOTZ worden afgewerkt met hardwaxolie en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hardwax beschermt tegen vocht zoals bv. waterkringen van glazen, de meubels zijn met een vochtige doek af te nemen. Hardwax is bij slijtage zeer makkelijk te onderhouden of bij te werken. 

Nero heeft zijn diep zwarte kleur gekregen door waterbeits en is daarna afgewerkt met 2 lagen matte lak. Met Nero krijg je zwart eiken nachtkastjes, met een modern, industrieel uiterlijk.

Te verkrijgen kleuren:

Cacao

White Oak

Naturel Oak

Nero

Levertijd

Alle meubels van RHOOTZ worden op bestelling gemaakt en er wordt naar gestreefd om deze binnen 5 weken te leveren. 

Alle meubels worden gratis bezorgd via Post.nl

Liever een groter nachtkastje met uitschuifbaar blad? Kijk dan bij >> Sesam, deze is verkrijgbaar in iedere gewenste breedte maat en heeft verschillende opties waaronder opladers voor je telefoon.

Ga je voor nog groter? Sesam met een dik schap voor je boeken. Kijk dan bij >> BIG Sesam, deze is verkrijgbaar in iedere gewenste breedte maat en heeft verschillende opties waaronder opladers voor je telefoon.

Ook al eens gedacht aan een zwevende dressboy? Met RACA! hang je je kleren gemakkelijk op en maak je de vloer snel schoon. Dat is RACA! Kijk hier voor meer informatie.

Wil,

 Just a short note to say how much I like the little sesam bedside tables I recently bought from Rhootz.

 As an engineer myself I love the simplicity and beauty of the design and of course the excellent quality of the craftsmanship.

 Once again many thanks.

Rhys

Beste Wil,

Met een beetje vertraging (door PostNL) zijn ze zaterdag avond eindelijk bezorgd! Wat zijn ze mooi! 

Prachtig afgewerkt!

 Zoals beloofd hierbij een foto van het eindresultaat! Inclusief de haakjes die al eerder geleverd waren.

Kim

Overjoyed to receive perfectly and carefully packaged, our wonderfully handcrafted bedsides just as ordered. From start to finish the experience has been absolutely fantastic. Thank you, thank you!

Kristen