Felix is niet voor de poes

Felix speelt met je kabels, Felix voelt zich overal thuis, Felix is zwart, bruin of gekleurd als een lapjeska(s)t. Felix heeft zeven levens. Felix zijn moderne nachtkastjes of bijzettafeltjes in 7 varianten met een industriële look.

  1. Felix met een open vak
  2. Felix met een lade
  3. Felix met een dun blad
  4. Felix met een dik blad
  5. Felix met een dienblad
  6. Felix als zwevend nachtkastje
  7. Felix met schuine poten

Naast deze 7 varianten kun je ook kiezen voor een andere kleur poten als het blad en kun je kiezen voor iedere gewenste hoogte en dit zonder meer prijs. Neem hiervoor contact met mij op.

Zie hieronder alle 7 varianten:

 

1. Felix met een open vak € 365,–

Met een open vak is Felix een handig nachtkastje om je boeken of tijdschriften weg te leggen. Felix voelt zich als bijzettafeltje ook thuis in de woonkamer.

GRATIS LEVERING

Bij de aankoop van 2 stuks 5% korting.

 

Afmetingen: hoogte 50 cm, breedte 42,5 cm, diepte 38 cm

 2 Felix met een lade 429,–

Met een lade is Felix een handig nachtkastje om je spullen uit het zicht op te bergen. Ook de lade is gemaakt van 100% massief eiken.

GRATIS LEVERING

Bij de aankoop van 2 stuks 5% korting.

Afmetingen: hoogte 50 cm, breedte 42,5 cm, diepte 38 cm

3. Felix met een dik blad € 365,–

Het blad lijkt 10 cm dik te zijn door het kopse hout aan de zijkant. Toch is het blad van dit bijzettafeltje of nachtkastje van binnen hol. Hierdoor blijft het licht van gewicht en is het nog gemakkelijk te verplaatsen. Door zijn dikke blad heeft het een industrieel uiterlijk en voelt hij zich in iedere kamer thuis. 

GRATIS LEVERING

Bij de aankoop van 2 stuks 5% korting.

Afmetingen: hoogte naar wens. Kastje op foto in naturel eiken 50 cm hoog. Kastje in nero 70 cm hoog

Breedte 42,5 cm, diepte 38 cm

4. Felix met een dun blad € 295,–

Met een dun blad is Felix een handig bijzettafeltje. Licht van gewicht en met een hoogte van 42 cm past hij prima naast je salontafel. Maar ook als nachtkastje staat hij mooi naast je bed. 

GRATIS LEVERING

Bij de aankoop van 2 stuks 5% korting.

Afmetingen: hoogte 42 cm, breedte 42,5 cm, diepte 38 cm

5. Felix met een uitschuifbaar blad € 429,–

Felix speelt met je kabels. Heb je te weinig stopcontacten bij je bed of is het een rommeltje van kabels? Felix verstopt ze voor jou. In het opbergvak kun je een stekkerdoos leggen waar je al je opladers en nachtlampje op kan aansluiten. Sluit je het tafeltje dan zijn alle stekkers uit zicht. Dit is thougthful bedroom furniture van RHOOTZ.

Zit je vaak rechtop in je bed een boek te lezen of tv te kijken? De meeste nachtkastjes staan dan te ver achter je waardoor het niet gemakkelijk is om je glas wijn, telefoon of boek weg te leggen. Door het uitschuiven van het blad komt het tafeltje naast je en kun je alles gemakkelijk wegleggen.

Kies je voor deze Felix dan moet het tafeltje wel aan de muur worden gekoppeld. In geopende stand zou het anders kunnen omkiepen. Het koppelingstuk wordt meegeleverd en is zo gemaakt dat je het kastje nog steeds gemakkelijk en snel kan wegzetten  bij het schoonmaken van de vloer.

GRATIS LEVERING

Bij de aankoop van 2 stuks 5% korting.

Afmetingen: hoogte naar wens. Kastje op de foto in naturel eiken 50 cm hoog. Kastje in nero 70 cm hoog.

Breedte 42,5 cm, diepte 38 cm

6. Felix zwevend  met lade € 285,– Zonder lade € 219,–

Felix als zwevend nachtkastje. Handig te monteren aan een steense muur. Je kan kiezen met of zonder lade. 100% massief eiken in 4 kleuren.

GRATIS LEVERING

Bij de aankoop van 2 stuks 5% korting.

Afmetingen: hoogte 11,5  cm, breedte 42,5 cm, diepte 34 cm

7. Felix met schuine poten € 365,–

Felix komt met schuine pootjes tot recht.

GRATIS LEVERING

Bij de aankoop van 2 stuks 5% korting.

Afmetingen: hoogte 50 cm, breedte 42,5 cm, diepte 38 cm

Afwerking

Alle meubels van RHOOTZ worden afgewerkt met hardwaxolie en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hardwax beschermt tegen vocht zoals bv. waterkringen van glazen, de meubels zijn met een vochtige doek af te nemen. Hardwax is bij slijtage zeer makkelijk te onderhouden of bij te werken. 

Nero heeft zijn diep zwarte kleur gekregen door waterbeits en is daarna afgewerkt met 2 lagen matte lak. Met Nero krijgt je zwart eiken nachtkastje een modern, industrieel uiterlijk.

Te verkrijgen kleuren:

Cacao

White Oak

Naturel Oak

Nero

Levertijd

Alle meubels van RHOOTZ worden op bestelling gemaakt en er wordt naar gestreefd om deze binnen 5 weken te leveren. 

Alle meubels worden gratis bezorgd via Post.nl

Ps. Driss & Dress, een dressboy met vele mogelijkheden past prima bij de Felix nachtkastjes.

Liever een zwevend nachtkastje? Bekijk –> hier Sesam met zijn geheime lade. Scandinavisch, industrieel uniek vormgegeven nachtkastje.