RACA!

Kleding over je stoel, op de grond, over de deur. Iedereen heeft zijn eigen plekje maar het kan slimmer. Met deze zwevende dressboy hang je je kleding snel en gemakkelijk op. Niets meer op de grond, vegen of stofzuigen is nu heel gemakkelijk.  RACA! thoughtful furniture van RHOOTZ.

RACA! is eenvoudig te monteren. Voor het ophangen schroef je de bijgeleverde beugel tegen de muur waar je RACA! over heen duwt. Aan de onderzijde wordt hij geborgd.  Zo hangt hij stevig en zwevend aan de muur. 

RACA!  vanaf € 199,–

RACA! in de kleuren naturel, white en cacao € 199,–

RACA! in de kleur Nero  € 229,–

GRATIS LEVERING

BLISS ook al bekeken? Een staande dressboy in de stijl van RACA!.

Afmeting

Hoogte:    115 cm

Breedte:   41 cm

Diepte:      20 cm

Afwerking

Alle meubels van RHOOTZ worden afgewerkt met hardwaxolie en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hardwax beschermt tegen vocht zoals bv. waterkringen van glazen, de meubels zijn met een vochtige doek af te nemen. Hardwax is bij slijtage zeer makkelijk te onderhouden of bij te werken. 

Nero heeft zijn diep zwarte kleur gekregen door waterbeits en is daarna afgewerkt met 2 lagen matte lak. Met Nero krijg je een zwart eiken dressboy met een modern, industrieel uiterlijk.

Te verkrijgen kleuren:

Cacao

White Oak

Naturel Oak

Nero

Levertijd

  • Alle meubels van RHOOTZ worden op bestelling gemaakt
  • De verzendig is GRATIS
  • Alle meubels worden bezorgd via Post.nl
BØIJLE is een kleerhanger met een RVS draaibare haak. Hij past heel goed bij RACA!. Kijk bij mijn Leftovers voor de prijzen.
Liever een staande dressboy in de stijl van RACA! Kijk dan >> hier bij BLISS.