LEFTOVERS van RHOOTZ

Bij het maken van meubels hou je korte stukken hout over. Zonde om dit hout weg te gooien en daarom maar RHOOTZ hiervan kleine producten voor in huis. Ik noem ze LEFTOVERS . De producten op deze site zijn meestal in voorraad en snel te leveren. Heb je meer dan 6 haken nodig? Neem dan contact op voor een extra korting.

Wil je weten of er nieuwe LEFTOVERS op de site komen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ik hou je op de hoogte.

 

 

Kapstok LOLA per stuk voor € 14,95

LOLO zijn stoere kapstokken. Je hebt de keuze uit de 4 RHOOTZ kleuren. Naturel, wit, zwart eiken en in diepzwart Nero. LOLA hang je onzichtbaar op.  

Kapstok TUSK per stuk voor € 12,95

TUSK haken hang je onzichtbaar en stevig op met 2 schroeven. Ook voor de kleinste lus is TUSK geschikt. Je hebt de keuze uit de 4 RHOOTZ kleuren. Naturel, wit, zwart eiken en in diepzwart Nero.

Kapstok FIX per stuk voor € 13,50

De FIX haken hang je onzichtbaar door hem in de muur te draaien. Keuze uit de 4 RHOOTZ kleuren. Naturel, wit, zwart eiken en in diepzwart Nero.

 

Kapstok TROY per stuk voor € 14,95

De TROY haken hang je onzichtbaar door hem in de muur te draaien. Keuze uit de 4 RHOOTZ kleuren. Naturel, wit, zwart eiken en in diepzwart Nero.

 

Kapstok Heroes per stuk voor € 12,95

De TROY haken hang je onzichtbaar door hem in de muur te draaien. Keuze uit de 4 RHOOTZ kleuren. Naturel, wit, zwart eiken en in diepzwart Nero.

 

Kapstok KOLMIO € 15,95 per stuk

KOLMIO muurhaken, functioneel en elegant. Met KOLMIO muurhaken kun je eindeloze combinaties op de muur maken.  Kies het aantal haken, kies je eigen verdeling op de muur en draai de haak in de gewenste stand. Met KOLMIO krijgt je een dynamische muur. Keuze uit de 4 RHOOTZ kleuren: naturel, wit, zwart eiken en in diepzwart Nero.

 

Make-up spiegel  € 69,–

Doorsnede spiegel 20 cm. Keuze uit de 4 RHOOTZ kleuren. Naturel, wit, zwart eiken en in diepzwart Nero.

Kleerhanger BØJLE € 29,95

Eiken kleerhanger met draaibare RVS haak. Verkrijgbaar in alle RHOOTZ kleuren.

 

Telefoon en / of tabletstandaard   € 35,–

Afmeting

Lengte 23 cm

Hoogte 4 cm

Breedte 8 cm

Sleuf voor telefoon 18 cm lang, 1,2 cm breed

 

Nachtlampje  € 69,–

Afmeting

Breedte 18 cm

Hoogte 22 cm

Diepte 8,5 cm

Inclusief ledlamp 4 W, 2 meter kabel met eurostekker en snoerschakelaar