Hoe te bestellen, inschrijven nieuwsbrief, contact?

Onder de naam RHOOTZ ontwerp en maak ik meubels en lever rechtstreeks aan de consument. Hierdoor zijn handgemaakte meubels uit Nederland betaalbaar voor consumenten die tijdloos, duurzaam en massief houten meubels waarderen. 

Wil je een meubelstuk bestellen, neem dan via onderstaand formulier contact met mij op. Ik zend je dan een formulier waarop je jouw gegevens kan noteren. Nadat ik het formulier heb ontvangen stuur ik je een factuur. Bij orders tot 100 euro vraag ik om een betaling vooraf. Bij orders boven de 100 euro om een aanbetaling van 100 euro en het restbedrag voor verzending van je meubel. Na (aan) betaling, zal ik de meubels met de grootste zorg maken en wordt ernaar gestreefd om het meubel binnen 5 weken naar elke gewenste bestemming in Europa te versturen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief of heb je een vraag. Gebruik het contactformulier en vink je keuze aan, ik help je graag.

 

Contact

Vink uw keuze aan

8 + 11 =